logo
RNTV Live

Șofer oprit cu focuri de armă și cuie pe asfalt

politia-capitalei-politisti-masina-politie
Dudau Andreea Valentina

Un șofer din Mureș a fost oprit cu focuri de armă și cuie pe asfalt. O polițistă a fost rănită în urma intervenției.

În Mureș, un șofer a fost oprit cu focuri de armă și cuie pe asfalt. O polițistă a fost rănită în urma intervenției. Conducătorul auto avea permisul de conducere suspendat.

Echipajul de poliţie i-a făcut semn să oprească, însă şoferul a mai mers 20 de kilometri cu agenţii pe urme. Bărbatul nu a fost oprit nici cu focuri de armă. Doar după ce pe şosea s-a pus o bandă de cuie acesta s-a oprit. 

Bărbatul de 54 de ani este o „cunoştinţă” mai veche a poliţiştilor. Acesta a incendiat maşini şi a aruncat cu benzină pe oameni în trecut. 

Un echipaj de poliţişti locali, aflat în patrulare, l-au văzut pe șofer și l-au oprit. Șoferul a refuzat să se dea jos din mașină sau să lase jos geamul. El a dat brusc înapoi, moment în care a lovit o poliţistă. Apoi a fugit 20 de kilometri urmărit de agenţi.

Ce declară localnicii ?

Câțiva localnicii au făcut declarații pentru Observator News.

Localinică din Șăulia, Mureş: „A făcut-o lată iarăşi! Că nu are nicio treabă că omoară oameni.

Localinică din Șăulia, Mureş: „A fost urmărit de Poliţie, nici vorbă să oprească, nimic. Şi până la urmă, n-a avut încotro decât să tragă, am înţeles că a tras.

Polițiștii au tras focuri de armă după individ, dar acesta nu a oprit nici atunci și a continuat să conducă. Bărbatul s-a baricadat în mașină, polițiștii au tras un foc de avertisment în plan vertical, dar șoferul nu a coborât nici atunci. Agenţii au fost nevoiţi să spargă luneta maşinii pentru a putea debloca ușa, ca să-l scoată pe individ. Individul nu este la prima lui faptă.

Localinică din Șăulia, Mureş: „A făcut mai multe chestii pe aici, prin Șăulia, mai multe prostii. Şi tot mereu poliţia merge pe acolo pentru că face minuni destul de mari. A luat benzină, de ceva timp, de vreo două luni şi jumate – trei, cam aşa, a amestecat-o cu ceva, ulei, nu ştiu cu ce, şi a mers şi a aruncat pe oameni. Cu bricheta să dea foc, pe oameni.

Înainte să ajungă la poliție, șoferul a fost dus la spital

Șoferul a fost dus la spital, înainte să ajungă la poliție. Individul e cercetat acum pentru ultraj, conducere fără permis și distrugere.

Sursă foto: Observator NEWS

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor