logo
RNTV Live

Șofer drogat și cu permisul suspendat, pe drumurile din Prahova

drogat
Ștefan Petre

În noaptea de 8 iunie a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bănești, în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră pe DJ 100D din comuna Bănești, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe direcția DN 1 E60.

La volan, a fost identificat un tânăr în vârstă de 25 de ani, din comună, care prezenta un comportament suspect, motiv pentru care a fost testat cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism.

Ulterior, tânărul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul figurează cu permisul de conducere cu restricții – suspendat.

Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană a cărei exercitare a dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor