logo
RNTV Live

Șofer beat criță, implicat în accident rutier, în Prahova

Mihai Constantinescu

Șofer beat criță, implicat în accident rutier, în Prahova

S-a ăntâmplat ieri în jurul orei 17.00. Polițiștii din cadrul Poliției oraşului Boldești Scăeni au fost sesizați de către un bărbat despre producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Evenimentul rutier s-a petrecut pe strada Intrarea Pădurii din oraș. În urma impactului, un autoturism s-ar fi răsturnat.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce se deplasa cu autoturismul personal pe strada Intrarea Pădurii, un bărbat în vârstă de 51 ar fi pierdut controlul direcției de deplasare acroșând un autoturism parcat pe partea carosabilă, ulterior răsturnându-se.

Cu ocazia testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto, acesta a indicat valoarea de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

În urma evenimentului rutier, bărbatul nu a suferit vătămări corporale, nefiind transportat la spital.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul  sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor