logo
RNTV Live

Șofer băut a provocat accident cu un vehicul furat

imagine
Erika Stoica

La data de 20 mai, în jurul orei 17.00, polițiștii din cadrul Secției nr.10 de poliție rurală Valea Călugărească au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că un conducător auto ar fi intrat cu autoturismul în gardul acesteia și ar fi plecat într-o direcție necunoscută.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, iar în urma verificărilor efectuate au identificat și ulterior depistat persoana banuită de săvârșirea faptei, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 35 de ani din comuna Valea Călugărească.

Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul ar fi sustras fără drept un autoturism ce se afla staționat în dreptul unui imobil din comuna Valea Călugărescă.

Ulterior, acesta ar fi condus autoturismul pe raza comunei Valea Călugărească, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu gardurile a două imobile.

În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0.54 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.

În urma probatoriului administrat față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor