Societatea HIDRO PRAHOVA SA va opri furnizarea apei potabile în Câmpina, pentru lucrări de investiții

sursa foto MaraMedia
Societatea HIDRO PRAHOVA SA întrerupe apa în orașul Comarnic, pentru lucrări de igienizare

Societatea HIDRO PRAHOVA SA va opri furnizarea apei potabile în Câmpina, pentru lucrări de investiții

Societatea HIDRO PRAHOVA SA, prin Sucursala Câmpina, anunță că va opri distribuția apei potabile în municipiul Câmpina, în data de 5 octombrie 2021, în intervalul orar 9.00-16.00, pentru conectarea branșamentelor la noile conducte de apă de pe strada Calea Doftanei. Vor fi afectaţi în principal abonaţii HIDRO PRAHOVA SA care locuiesc pe străzile Calea Doftanei, Dealului și Plaiului. Pe parcursul derulării operațiunilor, există posibilitatea ca din motive tehnice să fie vizate de oprirea furnizării apei potabile și următoarele străzi: Voila, Bobâlna, Tg.Mureș, Fabricii și Lacul Peștelui.

cel mai verde complex reziential

Societatea HIDRO PRAHOVA SA îşi cere scuze abonaților care vor suferi de lipsa apei potabile şi roagă toţi consumatorii afectaţi de această oprire să îşi asigure rezervele necesare pentru consum şi uz casnic, pe toată durata întreruperii furnizării apei.

Înainte de reluarea distribuţiei, vor fi prelevate probe de apă ce vor fi analizate, în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, conform reglementărilor în vigoare.

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here