logo
RNTV Live

Societatea HIDRO PRAHOVA SA va opri furnizarea apei potabile în Câmpina, pentru lucrări de investiții

sursa foto MaraMedia
Mihai Constantinescu

Societatea HIDRO PRAHOVA SA va opri furnizarea apei potabile în Câmpina, pentru lucrări de investiții

Societatea HIDRO PRAHOVA SA, prin Sucursala Câmpina, anunță că va opri distribuția apei potabile în municipiul Câmpina, în data de 5 octombrie 2021, în intervalul orar 9.00-16.00, pentru conectarea branșamentelor la noile conducte de apă de pe strada Calea Doftanei. Vor fi afectaţi în principal abonaţii HIDRO PRAHOVA SA care locuiesc pe străzile Calea Doftanei, Dealului și Plaiului. Pe parcursul derulării operațiunilor, există posibilitatea ca din motive tehnice să fie vizate de oprirea furnizării apei potabile și următoarele străzi: Voila, Bobâlna, Tg.Mureș, Fabricii și Lacul Peștelui.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA îşi cere scuze abonaților care vor suferi de lipsa apei potabile şi roagă toţi consumatorii afectaţi de această oprire să îşi asigure rezervele necesare pentru consum şi uz casnic, pe toată durata întreruperii furnizării apei.

Înainte de reluarea distribuţiei, vor fi prelevate probe de apă ce vor fi analizate, în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, conform reglementărilor în vigoare.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor