Societatea HIDRO PRAHOVA SA, prin sucursala Mizil, anunță programul de oprire a furnizării apei potabile în comunele Boldești-Grădiștea și Sălciile. Vezi când

La Ploieşti curge aghiasmă direct de la robinete. Cum este posibil acest lucru

HIDRO PRAHOVA continuă programul de igienizare a rezervoarelor de apă  în comunele Boldești-Grădiștea și Sălciile

Societatea HIDRO PRAHOVA SA, prin sucursala Mizil, anunță programul de oprire a furnizării apei potabile în comunele Boldești-Grădiștea și Sălciile. Vezi când.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA, prin sucursala Mizil, anunță programul de oprire a furnizării apei potabile în comunele Boldești-Grădiștea și Sălciile, pentru efectuarea lucrărilor de igienizare la rezervoarele de apă care alimentează cele două localități.

  • În data de 18 aprilie 2018, pentru abonații din satul Grădiștea, comuna Boldești-Grădiștea, distribuția apei potabile va fi oprită în intervalul orar 9:00 –18:00.
  • În data de 19 aprilie 2018, va fi oprită apa potabilă în comuna Sălciile, satul Sălciile, în intervalul 9.00-18.00.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA își cere scuze pentru aceste întreruperi și roagă abonații vizați să își asigure rezerve de apă pentru consum și uz casnic. Înainte de reluarea distribuției, vor fi prelevate probe de apă, ce vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate, conform reglementărilor în vigoare

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here