logo
RNTV Live

Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunță lucrări de igienizare la rezervoarele de apă din comuna Drăgănești

rezervor-cilindric-apa hidro
Mihai Constantinescu

Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunță lucrări de igienizare la rezervoarele de apă din comuna Drăgănești

Societatea HIDRO PRAHOVA S.A. anunță că va întrerupe distribuția apei potabile în comuna Drăgănești (satele Drăgănești și Meri), în intervalul 25 august 2022, ora 8.00 – 26 august 2022, ora 8.00, pentru efectuarea lucrărilor programate de spălare-igienizare a rezervoarelor de apă potabilă care alimentează localitatea, precum și a conductelor aferente.

Vor fi afectați de oprirea apei potabile abonații HIDRO PRAHOVA SA care locuiesc în satele Drăgănești și Meri, din comuna Drăgănești, în perioada indicată.

Societatea noastră îşi cere scuze față de locuitorii care nu vor avea apă potabilă pe durata desfășurării lucrărilor de spălare-igienizare şi roagă toţi consumatorii vizați să îşi asigure rezerve pentru consum și uz casnic.

Înainte de reluarea distribuţiei, vor fi prelevate probe de apă, ce vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, conform reglementărilor în vigoare.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor