logo
RNTV Live

Societatea HIDRO PRAHOVA oprește apa în comuna Drăgănești,pentru lucrări de igienizare

străzi din Ploieşti sursă foto Radio Iasi
Mihai Constantinescu

Societatea HIDRO PRAHOVA oprește apa în comuna Drăgănești,pentru lucrări de igienizare

 

Societatea HIDRO PRAHOVA S.A. anunță că va întrerupe distribuția apei potabile în comuna Drăgăneşti, pentru efectuarea lucrărilor programate de spălare-igienizare a rezervorului de apă potabilă care alimentează localitatea, după următorul program:

– În perioada 9 iunie 2020, ora 08:00 – 10 iunie 2020, ora 08:00 – satul Bărăitaru.

– În perioada 10 iunie 2020, ora 08:00 – 11 iunie 2020, ora 08:00 – satul Drăgăneşti.

– În perioada 11 iunie 2020, ora 08:00 – 12 iunie 2020, ora 08:00 – satul Cornu de Jos.

Vor fi afectați toți abonații HIDRO PRAHOVA din satele Bărăitaru, Drăgăneşti și Cornu de Jos, în intervalele de timp precizate.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA precizează că a informat în scris Primăria comunei Drăgăneşti în legătură cu desfășurarea lucrărilor de spălare-igienizare și implicit oprirea apei în perioadele anunțate.

Societatea noastră îşi cere scuze față de locuitorii care vor suferi de lipsa apei potabile şi roagă toţi consumatorii afectaţi să îşi asigure rezerve pentru consum și uz casnic, pe durata întreruperii furnizării apei. Înainte de reluarea distribuţiei, vor fi prelevate probe de apă, ce vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, conform reglementărilor în vigoare.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor