logo
RNTV Live

Social-democrații își doresc reluarea REFERENDUMULUI anul următor. Anunțul de ultimă oră

sectie votare
rnews

Referendumul pentru familie s-au putea repeta odată cu alegerile eruoparlamentare din 2019

 

Deputatul PSD Elvira Şarapatin a declarat, luni, la Parlament,  că i se pare „de neînţeles” rezultatul înregistrat la referendum şi că PSD poartă o parte din vină, motiv pentru care realuarea alegerilor privind familia tradițională nu ar fi exclusă.

„E de neînţeles oarecum. Nu îmi explic acest fenomen. Publicitatea agresivă făcută de cei de la USR şi mai mulţi să ştiţi că a prins în rândul populaţiei. Şi noi suntem vinovaţi, ceilalţi, nu a fost destul de bine…noi nu prea am făcut multă campanie de informare. Păi de ce? Pentru că, din punct de vedere politic, ni s-a interzis aşa ceva. Nu ni s-a interzis, m-am exprimat eu greşit, dar nu trebuia să ne asumăm politic şi atunci timpul nostru, al parlamentarilor, a fost foarte scurt pentru aşa ceva, eu personal am fost şi am informat atât cât mi-a permis timpul (…) Trebuia să ne asumăm nu politic, dar să ne asumăm o campanie foarte puternică de informare şi noi membrii de partid”, a declarat Şarapatin pentru mediafax.ro.

Acesta a menţionat că românii care nu au mers să voteze îşi vor da seama că au greşit.

„Cred că populaţia o să îşi dea seama de greşeala pe care au făcut-o cei care nu au fost la referendum. S-au exprimat în lipsa bunei informări sau a unei informări foarte agresive”, a spus Şarapatin.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor