Clipe de coșmar pentru locuitorii din Crevedia: stația GPL care a explodat funcționa ILEGAL!

Petre Florin, primarul de la Crevedia, a afirmat faptul că stația GPL funcționa ILEGAL! El declară că locul unde a avut loc explozia urmată de incendiu era mai degrabă un depozit de GPL. Activitatea de vânzare de carburanţi către cetăţeni a fost suspendată de cei de la ISU.

„Nu mai aveau voie să vândă la butelii la cetăţeni, dar cisternele încărcau acolo”, a spus primarul. Au scos o cisternă, mai sunt două în incinta care stă să se prăbuşească. E foarte gravă stuaţia. Avem câteva victime, le-au luat pe targă, elicopterul SMURD este şi el aici. Aşteptăm să intervină pompierii. Flăcările se duc spre locuinţe. Sperăm să lichideze cât mai repede”

Primarul a spus că acolo era mai degrabă un depozit, nu o stație GPL.

„Când am venit eu la primărie, această locaţie avea suspendată activitatea de cei de la ISU, nu mai avea voie să vândă carburanţi la cetăţeni. Dar venea cisterna, încărcau, ştiu ei ce făceau. Cei de la ISU au fost de 2-3 ori în control, dar mai multe informaţii nu deţin. Nu mai aveau voie să vândă la butelii la cetăţeni, dar cisternele încărcau acolo” a mai declarat primarul.

„Una dintre victime va pleca cu elicopterul SMURD, am înţeles că nu găsesc doi muncitori care erau acolo. Încă nu se ştie dacă au fost azi la muncă. Cei care au fost scoşi de acolo nu se poate vorbi cu ei, sunt pe targă” a încheiat primarul declarația.

În aceste momente se așteaptă o nouă explozie la fața locului, flăcările fiind din ce în ce mai mari.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *