Un concubin este cercetat penal pentru acte de violență în familie, în județul Brașov!

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 5 Poliție efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “violență în familie și amenințare” după ce un bărbat și-ar fi agresat fizic concubina.

La poliție a fost transmisă o sesizare în care o persoana reclama faptul că ar fi fost agresată fizic de către concubinul său. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că în noaptea de sâmbătă, pe fondul unor neînțelegeri familiale și a consumului de alcool bărbatul ar fi agresat-o fizic pe femeie. De asemenea, el i-ar fi creat creat o stare de temere, ațiunea petrecându-se în timp ce se aflau în locuința comună.

IPJ BRAȘOV: În baza audierilor, a celor constate la fața locului, dar și a formularului de risc întocmit, polițiștii au constat că nu există un risc iminent de violență pentru a emite un ordin de protecție provizoriu.”

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală. Se efectuează verificări pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie.

Activitățile de cercetare sunt instrumentate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând a se propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Sursă: IPJ BRAȘOV

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *