logo
RNTV Live

Șoc la Vălenii de Munte! Rudele suspectului nu îl cred în stare de crimă

criminal 2
Raluca Eparu

Vecinii din Vălenii de Munte ai lui Vasile Pascale, principalul suspect în cazul crimei de pe strada Poligonului, sunt șocați și nimănui nu-i vine să creadă că bărbatul pe care îl știau drept un om normal ar fi în stare de o asemenea faptă. „Îl cunoaștem de mic, a fost un copil bun, în ultima vreme era mai mult plecat, nu făcea probleme”, ne-a spus unul dintre vecini.

În schimb, rudele suspectului au spus că acesta avea dificultăți în achitarea unor credite bancare și că, periodic, primea somații de la bănci. De asemenea, suspectul petrecea foarte mult timp pe rețelele de socializare și intra în legătură cu diverse persoane. Mai mult, se pare că Vasile Pascale își neglija familia, motiv pentru care fosta sa soție a divorțat. Tot rudele spun că Vasile Pascale nu era violent, ba chiar i se făcea rău atunci când vedea sânge.

Vasile Pascale a fost ridicat de către polițiști de pe plajă, acesta fiind însoțit pe litoral de o domnișoară alături de care urma să-și petreacă vacanța.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor