logo
RNTV Live

Soarta bolnavilor de cancer, la mila norocului. Află ultima decizie

Soarta bolnavilor de cancer, la mila norocului. Află ultima decizie
Mihai Constantinescu

Pentru un bolnav de cancer, tratamentul luat face diferenţa între viaţă şi moarte. Vestea că producătorii a 11 dintre cele mai importante medicamente care tratează boala vor dispărea de pe piaţă, a picat ca un trăznet asupra bolnavilor.

Producătorii de medicamente doresc să se retragă de pe piaţa românească din motive comerciale, iar soarta bolnavilor de cancer va rămâne la mila norocului. Ministrul Sănătăţii Florian Bodog şi spune că va căuta soluţii pentru ca bolnavii de cancer să aibă acces la tratament şi după epuizarea stocurilor.

Vorbim despre medicamente vitale pentru cei care suferă de cancer de colon, pulmonar, ovarian, mamar, leucemii sau chiar despre un calmant al durerilor destinat pacienţilor în fază terminală. Medicii susţin că impactul va fi devastator pentru bolnavi.

citeşte mai multe aici https://www.realitatea.net/bolnavii-de-cancer-raman-fara-medicamente-11-producatori-se-retrag-din-piata-din-romania_2057700.html

sursa foto Vremea Noua

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor