logo
RNTV Live

Şmecherii şoselelor: beţi criţă, drogaţi sau “piloţi de curse”. Poliţiştii, în acţiune

Ruletă rusească sursa foto Sursa Ta
Mihai Constantinescu

Inconştienţi la volan

Şmecherii şoselelor: beţi criţă, drogaţi sau “piloţi de curse”. Poliţiştii, în acţiune.

Doar în săptămâna care tocmai s-a încheiat, au fost depistate 62 de persoane care conduceau cu viteze de peste 180 km/h, 6 care conduceau sub influența alcoolului, precum și 2 persoane aflate sub influența substanțelor psihoactive. Cea mai mare mai mare viteză înregistrată de radar a fost de 237 km/h, pe autostrada A3.

Cea mai mare valoare înregistrată de polițiști, cu aparatul etilotest, a fost de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat. Este cazul unui bărbat, de 39 de ani, din județul Călărași. În data de 3 septembrie  a fost implicat într-un accident din care au rezultat doar pagube materiale.

Recordul de viteză aparţine unui tânăr de 19 ani, din județul Bihor. A fost sancționat cu amendă de 2.900 de lei, iar polițiștii i-au suspendat exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 zile.

În 2 cazuri, șoferii au fost depistați sub influența substanțelor psihoactive, cannabis, respectiv cocaină și cannabis în cel de-al doilea caz. Pe numele celor 2 persoane au fost întocmite dosare penale pentru conducere sub influența substanțelor stupefiante, anunţă Poliţia Română.

Poliţiştii au luat măsurile legale care s-au impus.

Foto cu caretr ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor