Sizeer inaugurează un nou magazin la Ploiești Shopping City

Sizeer inaugurează un nou magazin la Ploiești Shopping City

Sizeer, unul dintre cele mai cunoscute magazine de streetwear din Europa, inaugurează astăzi un nou magazin la Ploiești Shopping City. În plus, până pe 10 mai, vizitatorii se vor putea bucura și de o surpriză – cumpărăturile de minimum 400 de lei făcute în magazinul Sizeer le vor aduce automat reduceri de 50 de lei.

cel mai verde complex reziential

Sizeer reunește cele mai trendy colecții de streetwear, sneakerși și accesorii prezentate de unele dintre cele mai populare branduri precum Nike, adidas, Reebok, Converse, Vans, Puma, New Balance, Lacoste, ellesse, New Era, Timberland și multe altele.

Brandul este cunoscut în România și pe piețele europene de către toți iubitorii stilului streetwear, care știu că sneakerșii sunt secretul celor mai cool ținute. Pe lângă varietatea de modele de încălțăminte, Sizeer pune la dispoziția clienților și piese vestimentare – bluze și tricouri sport, pantaloni jogger și accesorii.

În prezent, lanțul de showroom-uri este format din 200 de puncte de vânzare și magazine online în 11 țări din Europa.  

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here