logo
RNTV Live

Situație precară în centrele care împart pachete alimentare pentru persoane vulnerabile și cu dizabilități

5A9BC107-D084-4C94-824E-61527E5C7570
Tudor Teodora

Marcel Boloș, Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, a vorbit sâmbătă despre cozile la pachetele pentru persoanele vulnerabile și cu dizabilități. Acesta face apel către centrele locale de distribuire să arde mai multă atenție la modul în care procesul de distribuire a acestor ajutoare are loc pentru a nu pune oamenii pe drumuri și mai ales persoanele cu dizabilități și cei care au anumite nevoi. Mai mult decât atât, acesta a ținut să precizeze că aceste alimente nu au probleme de perisabilitate și sunt în cantități suficiente. 

”Noi am făcut toate demersurile necesare pentru ca înainte de sărbători să ajungă aceste pachete alimentară, ne-am mobilizat pentru a le distribui în centrele acestea de distribuire care funcţionează la nivel local, la nivelul primăriilor şi e regretabil şi îmi cer scuze în numele ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene, că aceste centre locale de distribuire a pachetelor de alimente nu şi-au organizat mai bine timpul pentru a putea să organizeze mai apoi civilizat distribuirea pachetelor de alimente”, a menționat ministrul Marcel Boloş.

Acesta a arătat că se putea planifica pe zi iar oamenii să fie anunțați când le vor primi, pentru a evita formarea cozilor. ”Facem apel către aceste centre locale de distribuire să fie foarte atente la modul în care are loc întregul proces pentru că, a pune oamenii pe drumuri şi mai ales persoanele cu dizabilităţi şi cei care au anumite nevoi, sunt oameni bolnavi, să fie foarte atenţi la felul în care fac acest proces de distribuire”, a menţionat el.

”Pentru toată lumea există pachete alimentare. (..) Sunt produse care nu au probleme de perisabilitate, sunt în cantităţi suficiente şi cu un pic de atenţie se pot organiza activităţile astfel încât să nu asistăm la aceste evenimente deloc plăcute pentru oameni şi pentru noi, toţi. E coada sărăciei şi a nevoilor, şi trebuie organizată cu atenţie de autorităţile locale”, a mai adăugat Boloş.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații găsiți aici: Marcel Boloș, despre centrele care împart pachetele alimentare pentru persoane vulnerabile și cu dizabilități: ”E regretabil şi îmi cer scuze în numele ministerului că nu şi-au organizat mai bine timpul pentru a putea organiza civilizat distribuirea”

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor