logo
RNTV Live

SITUAȚIE FĂRĂ IEȘIRE

Daniel

Situație fără ieșire în cazul unei familii cu nouă copii din Ploiești. Cele unsprezece suflete riscă să rămână sub cerul liber, în plină iarnă, din cauza unui gest făcut din disperare. Tatăl, din dorința de a le oferi micuților un acoperiș deasupra capului, a  intrat abuziv într-o dărăpănătură aflată în patrimoniul Primăriei.

O familie cu nouă copii riscă să rămână fără un acoperiș deasupra capului. În urmă cu ceva timp tatăl,  disperat să le ofere un cămin, chiar și sărăcăcios micuților, a intrat abuziv într-un imobil aflat în Patrimoniul Primăriei.

Nu au apă, gaze și nici curent electric deoarece nu pot încheia contracte cu furnizorii de utilități. Astfel, de cele mai multe ori, cele unsprezece suflete sunt nevoite să bea apă de ploaie.

Pentru a pune o pâine pe masă copiilor și pentru a face economie,  Cristian Boeru este  nevoit să parcurgă kilometri buni cu bicicleta pentru a ajunge în Parcul Industrial Ploiești, acolo unde și-a găsit un loc de muncă. Cum nu are o sursă de curent, ceasul deșteptător al lui Cristian Boeru este unul dintre copii, care are grijă să-l trezească în fiecare dimineaţă pentru a-l atenționa că s-a făcut ora de plecat la muncă.

Cristian Boeru este dispus să plătească pentru locuința în care trăiește și să intre în legalitate. Totuși, șansele sunt extrem de mici din cauza gestului său făcut din disperare. Iar fără un domiciliu stabil familia nu poate beneficia de un medic de Familie, iar copiii nu pot merge la școală.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor