logo
RNTV Live

Situația financiară a CSM-ului s-a deblocat!

burlacu
Cristian Anghelescu

În contextul discuțiilor intense din ultima vreme, Clubul Sportiv Municipal Ploieşti a primit asigurări că blocajul financiar existent va fi depășit în următoarele zile.

Astfel, clubul a trimis pe adresa Federaţiei Române de Handbal mailul prin care confirmă prezenţa echipelor sale în ediţia de campionat 2016-2017 a Ligii Naţionale (feminin) şi a Diviziei A (masculin). În același context, Cătălin Burlacu, coordonatorul secției de baschet, are mână liberă să pregătească, cât se poate de mult, un lot cu care încă nu s-a cunoscut!

„Am luat decizia de a confirma încă de astăzi participarea în campionat, chiar dacă federaţia ne oferise termen până miercuri, pentru că sunt sigur că situaţia se va rezolva. Vreau să le mulţumesc pentru sprijin atât domnului Primar Adrian Dobre, cât şi consilierului său pe probleme de sport, Valeriu Răchită, care a dovedit, ca fost mare sportiv, că înţelege situaţia prin care trecem, şi a făcut eforturi pentru a ne sprijini”, a spus directorul CSM Ploieşti, Cezar Stoichiciu.

Burlacu a spus: “Sunt pe telefoane, cu agenții, cu agențiile de voiaj, cu jucătorii care nu mai credeau în șansa de a mai evolua în România! Avem trei săptămâni în urmă la antrenamente, fără cantonament, fără nicio relație de joc! Poate o să fie greu, una-două etape, dar nu ne lăsăm! Vrem să demonstrăm că valoarea este numai una, că vom reveni în forță, că suntem un întreg victorios! Avem de arătat ceva celor care credeau că poate exista un astfel de oraș fără echipe de calibru! CSM-ul va fi o echipă de calibru, vă promit eu!” a încheiat “căpitanul”.

sursa foto: csmploiesti

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor