Cel puțin 260 de indivizi au pierit în Kibuțul Reim din sudul Israelului, în apropiere de granița cu Fâșia Gaza, în urma unui atac efectuat de militanții Hamas în timpul unui festival de muzică, conform informațiilor furnizate de The Jerusalem Post.

Voluntarii serviciului de salvare Zaka au descoperit trupurile celor decedați la locul desfășurării festivalului de muzică electronică Nature Party, care a avut loc în noaptea de 7 octombrie la Reim.

Cum a avut loc atacul

În doar câteva ore, paginile de socializare ale participanților la festival au fost inundate de persoane disperate care încercau să își găsească cei dragi, după ce militanții palestinieni au atacat neașteptat festivalul, deschizând focul în cadrul unui atac de amploare asupra Israelului.

Dar participanţii la festival au spus că erau jeepuri pline de bărbaţi înarmaţi, care trăgeau în maşini.

„Au tras rafale, iar noi am ajuns la un punct în care toată lumea şi-a oprit maşinile şi a început să fugă. M-am urcat într-un copac, un tufiş ca acesta, iar ei au început să împroaşte oamenii. Am văzut mulţimi de oameni răniţi aruncaţi de colo-colo, iar eu eram într-un copac şi încercam să înţeleg ce se întâmplă.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *