Sursă foto: Câmpina TV

Vineri, 11 august, este programată o ședință extraordinară a Consiliului Local Câmpina. Pe ordinea de zi se regăsește un punct care se referă la implementarea unui proiect cu finanțare europeană pentru Spitalul de Psihiatrie Voila Câmpina, sub denumirea: „Creșterea performanței medicale și administrative prin îmbunătățirea sistemului informatic și infrastructurii digitale în cadrul Spitalului de Psihiatrie Voila”.

Valoarea totală a acestui proiect este de 1.475.358,19 lei, inclusiv TVA, cu costuri suportate integral de Spitalul de Psihiatrie Voila și de municipalitatea câmpineană. Prin realizarea acestui proiect, vor fi achiziționate programe informatice de ultimă generație și echipamente performante, având scopul de a îmbunătăți atât performanța medicală, cât și cea administrativă a acestei instituții medicale.

Obiectivul principal al proiectului, finanțat prin intermediul Programului Național de Redresare și Reziliență, este să sprijine creșterea performanței instituției prin reducerea timpilor de așteptare pentru pacienți, optimizarea fluxului de date coerente, rapide și interconectate din punct de vedere medical și administrativ, precum și prevenirea apariției disfuncționalităților în activitatea spitalului, în ceea ce privește raportările către structurile ministerului de specialitate și către casa de asigurări.

Sursă: Câmpina TV

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *