Sinăienii, chemaţi să participe la cel mai frumos eveniment al primăverii:“Crosul Adrian Ghioca”

sursă foto Ziar de Sinaia

Crosul Adrian Ghioca

Sinăienii, chemaţi să participe la cel mai frumos eveniment al primăverii:“Crosul Adrian Ghioca”

Cel mai frumos eveniment al primăverii va avea loc astăzi pentru toţi sinăienii dornici de mişcare.  “Crosul Adrian Ghioca” se va desfășura astăzi, pe B-dul Carol I, de la ora 16.00.

Participanții vor concura, fete și băieti, pe 9 categorii de vârstă: până la 10 ani; 11-15 ani; 16-20 ani; 21-30 ani; 31-40 ani; 41-50 ani; 51-60 ani; 61-70 ani și peste 70 ani.

Startul competiției va fi dat la ora 16.00 din fața Hotelului Păltiniș, pentru categoriile de vârstă până la 15 ani și peste 51 ani și din fața casei unde a locuit profesorul Adrian Ghioca, str. Avram Iancu nr. 53, pentru celelalte categorii, a fpost specificat pe pagina de Facebook a primăriei Sinaia.

Cursa va avea ca punct de sosire trecerea de pietoni din fața parcului Dimitrie Ghica, iar premierea va începe imediat după terminarea concursului.


În intervalul orar 15.45 – 17.00 circulația pe B-dul Carol I va fi restricționată pe ambele sensuri, iar conducătorii auto vor utiliza rutele ocolitoare pentru deplasarea spre și dinspre București – Brașov.

Vezi şi https://republikanews.ro/video-petrecere-mare-acum-printre-mormintele-de-le-cimitirul-mihai-bravu-ploiesti-gratarele-sfaraie/?fbclid=IwAR0lCCdowOUchVMyTwnF-ryEsX1Iew1aY5jmCh6sLtF1vERKZpcQF3cJjXg

foto cu caracter ilustrativ

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here