logo
RNTV Live

Sinaia, sub COD PORTOCALIU de ninsori abundente și viscol!

sinaia_deszapezire
Dumitrescu Vlad

Sinaia se află în prezent sub COD PORTOCALIU de ninsori abundente și viscol!

“Este primul sezon în care nu folosim sare, iar la această oră acționăm cu 7 autospeciale dotate cu lama și sărăriță. Un încărcător frontal și 2 autoutilitare verifică permanent starea drumurilor.

Sunt angrenați aproximativ 20 de oameni care acționează manual la îndepărtarea zăpezii de pe scări, trotuare, treceri de pietoni și stații de autobuz.

Ca și material antiderapant folosim clorura solidă și sort concasat 4.8mm” Vlad Oprea, Primarul orașului Sinaia

Codul este anunțat până în data de 29.01.2023, ora 10:00. În continuare vor fi precipitații însemnate cantitativ sub formă de ninsori (35…50l/mp) și intensificări ale vântului 55-65 km/h.  Se va depune strat consistent de zăpadă.

”Acum se circula în condiții de iarnă. Deszăpezirea se realizează cu prioritate la instituțiile publice esențiale, pe arterele principale, stațiile de autobuz, ulterior pe străzile secundare și terțiare.

Recomandăm conducătorilor auto să-și echipeze autoturismele cu  anvelope de iarnă. Înainte de plecare, asigurați-vă că autovehiculul este echipat corespunzător pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului rece, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip etc.)”, a mai anunțat Vlad Oprea.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor