SINAIA, LUMINATĂ DE SĂRBĂTORI  

Costin

Milioane de beculete viu-colorate, au luminat statiunea Sinaia, marti-seara, cand a fost pornit oficial iluminatul ornamental. In acest fel orasul, denumit si Perla Vaii Prahovei, este gata pentru Sarbatorile de Iarna. Localnicii si turistii se pot bucura de asemenea si de Târgului de Crăciun, care a fost si el inaugurat tot in ajun de Mos Nicolae.

Inainte ca edilul din Sinaia sa porneasca oficial numaratoarea inversa pana la aprinderea luminitelor de sarbatori, participantii adunati in numar mare la eveniment au ascultat un concert de colinde, interpretat de un cor local. Apoi s-a dat startul!

Odata cu aprinderea iluminatului festiv de sarbatori a fost deschis si Targul de Craciun. La intrarea în Parcul Dimitrie Ghica au fost montante corturi unde s-au distribuit gratuit 100 de litri de vin fiert, turtă dulce și ceai.

Anul acesta, la Sinaia, au fost montate peste 500 de decoraţiuni luminoase de iarnă, distribuite în parcul Dimitrie Ghica, dar și în toată zona centrală a statiunii Sinaia. 

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor