Sinaia, gazda a două ediții a Târgului cu bunătăți și dichisuri pe perioada sărbătorilor

Târgul Cu Bunătăţi. Toamna începe în forţă la Ploieşti! Revine Târgul Cu Bunătăţi
cautam-reporteri-republikanews

Sinaia, gazda a două ediții a Târgului cu bunătăți și dichisuri pe perioada sărbătorilor

La Sinaia se vor desfășura  două ediții ale Târgului cu Bunătăți și Dichisuri. Prima a început de ieri și va ține până sâmbătă seara, 28 aprilie, când producătorii și artiștii Târgului vor pleca spre casele lor pentru a petrece alături de familiile lor, însă se vor întoarce pe 1 mai, pentru a sărbători de data aceasta prin muncă, până duminică, 5 mai.

Turiștii își vor putea satisface poftele degustând din bunătățile din târg și cu siguranță își vor cumpăra și câteva amintiri speciale. Sinăienii vor fi cu adevărat privilegiați. Vor putea face cumpărăturile pentru masa de Paști sau o vor putea îmbogăți cu delicatese gourmet și cu decorațiuni lucrate manual.

just insolv sprl

Iată ce veţi putea cumpăra: brânzeturi de toate felurile, proaspete, dar și maturate, unele chiar până la 6 luni, cu chimen, busuioc, piper, vin sau leurdă, preparate din carne de porc, vită și oaie, plăcinte, găluști cu prune, vinuri. O mulțime de bunătăți care mai de care mai apetisante și gustoase. Și pentru că vor mai fi și câteva zile de post, veți găsi și multe preparate potrivite: zacuști, gemuri și dulcețuri, plăcinte, migdale, nuci și caju pralinate, turtă dulce, baclavale și covrigi.

La cele două târguri artiștii prezenți îți vor etala dichisurile minunate migălite cu pricepere: decorațiuni cu inspirație pascală din lemn, materiale textile șau levănțică, piese de vestimentație pictate manual sau înobilate cu tehnica împâslirii, bijuterii din pietre semiprețioase sau lemn, ii transilvănene și chimire și îmbrăcăminte etnică, nonconformistă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here