Sinaia are cel mai modern sistem de transport public din România.Sistem e-ticketing ca în New York City

Sinaia are cel mai modern sistem de transport public din România. Aici, autorităţile au achiziţionat pentri transportul public în comun modele de autobuze speciale. Este vorba mai exact de acele modele de autobute create special pentru orașele turistice.

Sinaia este primul oraş din România care a făcut acest lucru. Sistemul de e-ticketing este identic cu cel folosit şi în New York.

!Suntem singurul oraș din #România care a achiziționat autobuze Citaro K Hybrid, model construit special de cei de la Mercedes-Benz pentru orașele turistice deoarece permite străbaterea străzilor înguste. Totodată sistemul de e-ticketing introdus astăzi, este utilizat pentru prima oară în România și este exact ca cel folosit în #NewYorkCity.În ultimii ani acțiunile noastre s-au focusat pe atragerea de fonduri europene nerambursabile și sunt încântat că primul proiect, #ECOBUS, în valoare de peste 4 milioane de euro, a fost finalizat cu succes. Dar mai ales că impactul lui în dezvoltarea orașului în context european și-a îndeplinit obiectivele, prin crearea unei alternative nepoluante pentru îmbunătățirea calității vieții sinăienilor, prin inovație.” – a declarat Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia, în cadrul unei conferințe de presă

Vezi şi https://republikanews.ro/este-oficialcursurile-elevilor…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi republikanews.ro

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here