logo
RNTV Live

Emoţii pentru liceeni! De astăzi încep simulările pentru examenul de Bacalaureat

Consiliul local Băicoi
Mihai Constantinescu

Emoţii pentru liceeni! De astăzi încep simulările pentru examenul de Bacalaureat. Simulările începe astăzi cu proba la Limba şi literatura română. Acesta va fi urmată, marţi, de simularea probei obligatorii a profilului.

Miercuri, este programată proba la alegere a profilului şi specializării , iar pe 25 martie, simularea probei la Limba şi literatura maternă.

Liceenii din zone carantinate vor fi exceptați de la interdicția deplasării pentru a putea susține simularea evaluării naționale dacă învață la școli din localități care nu sunt închise. Precizarea a fost făcută, duminică seară, de Ministerul Internelor.

De emoţii vor avea parte şi elevii de clasa a VIII-a. Simularile Evaluării naţionale încep pe 29 martie, cu proba la Limba şi literatura română şi o zi mai tărziu va avea loc cea la matematică. Pentru elevii care aparţin minorităţilor naţionale care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă vor susţine pe 31 martie simularea probei la Limba şi literatura maternă.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/meteorologii-anuta-cat-sta…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ars-in-incendiu-mort-dupaa-2…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor