logo
RNTV Live

Simona Halep, testată antidoping

skysports-simona-halep-tennis_5938464
Dudau Andreea Valentina

Simona Halep a fost supusă din nou testelor antidoping, declarând: „Să vină de câte ori doresc!“

Simona Halep se pregătește intens pentru debutul în sezonul de zgură din 2024, la turneul de categorie 125 de la Oeiras, programat între 15 și 21 aprilie. În dimineața zilei de marți, fosta lideră WTA a fost supusă unui control antidoping.

Înainte de a începe antrenamentul, Simona a furnizat probe de urină și sânge, conform declarațiilor sale într-un interviu acordat pentru Digisport.

“Da, chiar am întârziat un pic pentru că am avut un control antidoping de dimineață. A fost o procedură pe care deja o consider parte din viața mea. În ultimul timp, mai ales în 2022, am fost supusă testărilor la intervale de opt zile. Sunt testată mai des acum, dar și în trecut am fost foarte des testată. Nu am nimic împotrivă, pot să vină de câte ori doresc. Nu e ușor să dai mereu probe de sânge și urină, dar aceasta este procedura și nu am nimic împotrivă. Mă simt mai bine de la zi la zi. Încerc să-mi regăsesc ritmul pe care îl aveam în trecut, dar este mai dificil decât mă așteptam. Nu am crezut niciodată că va fi ușor, dar se pare că este un pic cam prea greu. Voi fi răbdătoare și voi încerca să am mai multă încredere în mine în fiecare zi”, a spus Simona Halep.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor