logo
RNTV Live

Simona Halep s-a calificat în turul al 3-lea la US Open!

Simona Halep of Romania celebrates her win over Flavia Pennetta of Italy during their women’s singles tennis match of the WTA Finals at the Singapore Indoor Stadium
Cristian Anghelescu

După un meci pe muchie de cuțit în care a jucat de cele mai multe ori intens și mai precis decât cehoaica Lucie Safarova (locul 44 WTA), românca Simona Halep (5 WTA) s-a calificat în turul 3 de la US Open după o victorie în două seturi, 6-3, 6-4.

Disputat pe arena Arthur Ashe, meciul a început meciul perfect pentru Simona, ea realizând break-ul încă din primul game, apoi și-a câștigat serviciul și a mai reușit un break. La 3-0, Safarova a revenit și a egalat la 3, dar românca a făcut rebreak, iar din acel moment primul set a fost al ei.

În setul doi s-a mers cap la cap până la scorul de 4-4, dar momentul decisiv a fost la 4-3 când Simona a reușit un game alb care i-a ridicat considerabil moralul.

Halep va juca mai departe împotriva învingătoarei dintre Timea Baboș (locul 34 WTA) și Richel Hogenkamp (locul 165 WTA).

sursa foto: reuters

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor