logo
RNTV Live

Simona Halep debutează mâine la Wimbledon!  

halep contra contra Marinei Erakovic
Cristian Anghelescu

Simona Halep debutează mâine la Wimbledon!

Simona Halep va debuta mâine la turneul de Grand Slam de la Wimbledon. Favorita numărul 2 va evolua pe Terenul 2 contra Marinei Erakovic, nu mai devreme de 15:30 (ora României). Va fi al doilea joc al zilei, după Wilfried Tsonga – Cameron Norrie.

Pe terenul 4, în al doilea meci, Marius Copil, locul 85 ATP, va evolua cu germanul de 27 de ani Peter Gojowczyk. Acesta ocupă locul 140 ATP (meciul va debuta nu mai devreme de ora 15:30).

După meciul lui Copil va urma întâlnirea dintre Ana Bogdan, locul 114 WTA, şi Ying-Ying Duan (China), (17:30).

Sportiva Irina-Camelia Begu, locul 69 WTA, va juca, în primul tur, cu Naomi Broady (Marea Britanie), poziţia 108 în ierarhia mondială. Acesta va fi al treilea meci de pe terenul 14 (nu mai devreme de 17:30).

Simona are drum liber către “sferturi”

În primul tur de la Wimbledon, acolo unde anul trecut a ajuns în sferturi, Simona se va duela cu Erakovic. Va fi a doua întâlnire directă dintre cele două, după cea de la US Open 2015. Atunci, românca a mers mai departe, după ce neo-zeelandeza s-a retras la scorul de 2-6,0-3.

Jucătoarea neozeelandeză, venită din calificări, va fi adversara Simonei în runda inaugurală a turneului pe iarbă de la Wimbledon. Întrecerea este a treia de Mare Şlem a anului, și va debuta mâine, la All England Club din Londra.

Dacă va trece de Erakovic, românca o va întâlni pe învingătoarea meciului Beatriz Haddad Maia – Laura Robson. După care ar putea avea parte de o reeditare a semifinalei din 2014, cu Eugenie Bouchard.

Pentru asta, canadianca trebuie să treacă și ea de Carla Suarez Navarro, în primul tur, și de câștigătoarea partidei Marketa Vondrousova – Shuai Peng, în runda următoare.

Posibilele sferturi de finală se prezintă astfel: Kerber – Kuzneţova, Karolina Pliskova – Wozniacki, Cibulkova – Svitolina, Konta – Halep.

Germanca Angelique Kerber, liderul mondial şi finalistă anul trecut la All England Club, începe parcursul contra unei adversare din calificări, americanca Irina Falconi.

sursa: digisport

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor