logo
RNTV Live

Simona Halep a declarat: “Coșmarul prin care am trecut timp de un an și jumătate a luat sfârșit. Acum aștept cu capul sus decizia.”

csm_Simona_Halep_Madrid_R32_9cd3436d9d
Dudau Andreea Valentina

Fosta lideră WTA, Simona Halep, a transmis un mesaj de mulțumire pe Instagram către toți cei care au susținut-o și au avut încredere în ea fără rezerve în perioada dificilă de după depistarea pozitivă cu o substanță interzisă. Halep a menționat că pentru ea s-a încheiat coșmarul de un an și jumătate și acum așteaptă cu demnitate decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv!

Simona Halep: „Coşmarul pe care l-am trăit timp de un an şi jumătate s-a terminat. Am avut şansa de a-mi prezenta apărarea în faţa TAS, de a demonstra că nu am recurs niciodată la niciun fel de dopaj. Este ceea ce am declarat din prima zi în care am fost acuzată. Acum aştept decizia cu capul sus şi vreau să vă mulţumesc vouă, fanilor mei, jucătorilor, foştilor jucători, legendelor acestui sport, sponsorilor mei şi tuturor celorlalţi pentru sprijinul vostru extraordinar, pentru toate mesajele şi videoclipurile pe care le-aţi făcut pentru mine în această perioadă grea pe care am trăit-o. Vă mulţumesc pentru încrederea voastră necondiţionată. Acest sprijin a însemnat foarte mult pentru mine şi mi-a dat puterea de a continua să lupt în fiecare zi pentru a arăta adevărul! Voi împărtăşi cu voi veştile despre cazul meu imediat ce le voi primi. Vă doresc toate cele bune. Binele şi adevărul înving întotdeauna”.

Halep a fost sancționată cu o suspendare de patru ani din partea Agenției Internaționale pentru Integritate în Tenis (ITIA) pentru două încălcări ale regulilor antidoping. Recent, ea a contestat această decizie în fața Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) și așteaptă acum verdictul. Sportiva română și-a afirmat nevinovăția în acest caz, în timp ce Mouratoglou a recunoscut că se simte responsabil, deoarece substanța Roxadustat găsită în organismul ei ar fi provenit dintr-un supliment de colagen recomandat de echipa sa.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor