logo
RNTV Live

Silviu Crângașu, la câteva săptămâni de preluarea CSM Ploiești!

lica crangasu
Cristian Anghelescu

Silviu Crângașu, la câteva săptămâni de preluarea CSM Ploiești!

Cum mandatul lui Cezar Stoichiciu se apropie de final, se pare că primarul Adrian Dobre s-a orientat către un nou director al CSM.

Tatonând terenul de mai multă vreme, edilul Ploieștiului s-ar fi oprit la actualul președinte al AJF Prahova, Silviu Crângașu. Personaj de care se leagă cele mai multe dintre reușitele forului fotbalistic județean. Și nu numai!

Pașii lui Silviu Crângașu

În primă fază, Crângașu va activa în calitate de consilier pe probleme de sport al primarului Dobre. Asta până în prima decadă a lunii august, perioadă în care madatul lui Cezar Stoichiciu va expira.

Apoi, potrivit unor surse demne de încredere, actualul președinte al AJF va fi uns director al Clubului Sportiv Municipal.

Aflat în Covasna la o consfătuire pe probleme de fotbal, Crângașu s-a ferit să comenteze vizavi de întrebarea punctuală. A admis că, deocamdată, a fost ales consilier pe probleme de sport al primarului Dobre. “Am depus actele și după un timp am fost anunțat că voi fi consilierul primarului! Mă voi întâlni cu dânsul în scurtă vreme și chiar am niște viziuni pe care vreau să i le împărtășesc! Vizavi de cealaltă întrebare, la acest moment nu vă pot spune foarte multe, doar că răspunsul se află la dânsul! Cert este că, în eventualitatea numirii, nu voi fi preșul nimănui, chiar sunt dispus să rezolv problemele clubului! Orașul are nevoie de sport, de handbal, de baschet, de fotbal! O să avem și teren oficial de antrenament, mare, făcut cu sprijinul FRF, o să vedeți multe! Am ambiție să arăt căși echipa de fotbal a CSM-ului poate promova la liga a treia! Și că poate exista un parteneriat cu Petrolul la nivel de Centru de Copii și Juniori! Deocamdată este un simplu plan de bătaie, decizia va fi a primarului! Ce știu este doar că nu aș vrea să dezamăgesc… și nu o voi face!” a declarat Silviu Crângașu pentru Republikanews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor