logo
RNTV Live

Şi-a ucis pruncul cu o cruzime greu de imaginat de teama unui divorţ, iar acum plăteşte

Şi-a ucis pruncul Condamnată la 15 ani de închisoare pentru că şi-a ucis pruncul/ sursă foto adevarul.ro
Mihai Constantinescu

Condamnată la 15 ani de închisoare pentru că şi-a ucis pruncul

Şi-a ucis pruncul cu o cruzime greu de imaginat de teama unui divorţ, iar acum plăteşte cu 15 ani de închisoare. Este povestea unei femei din Vaslui, Ana Maria Surliac (30 ani) care a fost condamnată pentru omor deosebit de grav. Femeia a fost ridicată miercuri, 11 octombrie, din apropierea Şcolii ”Mihail Sadoveanu”, unde îşi aştepta copii să iasă de la cursuri.

Probleme acesteia au început în urmă cu patru ani. Atunci a ucis cu cruzime copilul pe care l-a născut singură, dându-i foc în faţa casei. Trupul a fost aruncat ulterior în latrina casei. Făcuse asta de teama despărţirii de soţ care o ameninţa cu divorţul. Acesta bănuia că  a rămas însărcinată cu un alt bărbat.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/au-furat-pana-si-au-transformat-casele-in-depozite-vezi-ce-au-gasit-politistii-prahoveni-dupa-ce-au-realizat-perchezitii-la-suspectii-de-furturi-din-societati-comerciale/

Iniţial, procurorii din Vaslui au trimis-o în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de pruncucidere, iar Judecătoria Vaslui a dispus condamnarea acesteia la un an de închisoare cu suspendare. Dosarul a ajuns, în calea de atac, la Curtea de Apel Iaşi, unde judecătorii au stabilit că magistraţii din Vaslui au greşit atunci când au încadrat fapta. Au dispus rejudecarea dosarului sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor deosebit de grav, notează adevarul.ro.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa Adevărul.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor