logo
RNTV Live

Și azi se lucrează pe Autostrada Soarelui!

autostrada-soarelui-trafic
Ștefan Petre

Ieri (marți, 14 martie), traficul pe Autostrada Soarelui (A2) București-Constanța a fost restricționat pe ambele sensuri pentru executarea unor lucrări, după cum anunța Republika News.

Astăzi, la ora 7:15, Inspectoratul Județean de Poliție Prahova a preluat un nou comunicat al Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, în intervalul orar 08:00 – 17:00, pe Autostrada A2, la kilometrul 21, sensul Constanța – București, traficul va fi restricționat pe a doua bandă, pentru montarea parapetului median.

De asemenea, în interval orar 8:00 -17:00, se va închide și  banda 1, la km 34,  sensul Constanța – București, pentru lucrări de foraj și montare stâlpi pentru panouri fonoabsorbante.

Recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză redusă în aceste zone și să se asigure înaintea schimbării benzii, semnalizând această intenție!

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor