logo
RNTV Live

ŞI-AU GĂSIT APARTAMENTELE VÂNDUTE/VIDEO

Georgescu Cristi

Apar noi acuzatii in cazul complexului de locuinte din Bariera Bucuresti, vizat de o ancheta a politistilor, dupa ce dezvoltatorul ar fi compartimentat ilegal un spatiu aflat la ultimul etaj. Doi proprietari, care au incheiat o promisiune de vanzare-cumparare a unor apartamente s-au trezit cu locuintele predate altor persoane. Toate acestea, desi oamenii au platit integral pretul negociat pentru proprietatile respective. Unul dintre cei nedreptatiti a achizitionat sapte astfel de apartamente.

Acest barbat a incheiat in anul 2021 o promisiune bilaterala de vanzare-cumparare pentru trei apartamente, la etaje diferite, in complexul de locuinte din Bariera Bucuresti. A platit in total aproape 135.000 de euro. Pana la sfarsitul anului, potrivit documentelor, locuintele trebuiau date in folosinta, iar odata cu acestea incheiate actele de vanzare de vanzare-cumparate. Viitorul proprietar a asteptat toate aceste termene si chiar a mers sa verifice stadiul lucrarilor, doar ca la un moment dat au aparut cateva situatii, care i-au ridicat mari semne de intrebare.


Fara sa inteleaga de ce apartamentele pentru care a incheiat documente de cumparare cu dezvoltatorul au alti proprietari, cumparatorul a mers sa ceara explicatii.

Asa se face ca barbatul a angajat o firma de avocatura, pentru a-si rezolva problema in instanta.

Viitorul cumparator a incheiat cu dezvoltatorul ulterior si un act aditional al promisiunii de vanzare initiala, la un notar din Ploiesti, document care stabilea un alt termen de dare in folosinta, dupa care, daca nu era respectat, putea primi despagubiri.

Cei doi cumparatori nu accepta faptul ca au fost pacaliti si au depus plangere la politie. Avocatii lor vor intenta si un proces in instanta

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor