logo
RNTV Live

Și-a omorât soțul cu un ciocan

divort
Dudau Andreea Valentina

Soții s-au întâlnit pentru a divorța, dar soția și-a omorât soțul cu un ciocan.

O femeie și- a omorât soțul cu un ciocan. Ei se întâlniseră pentru a discuta despre divorț. Conform poliției, ea a sunat pentru a anunța crima pe care a comis-o. Tragicul eveniment a avut loc în Arlington, Texas.

Femeia și-a ucis soțul cu un ciocan. În vârstă de 42 de ani, ea a fost arestată preventiv după ce și-a recunoscut faptele. Bărbatul în vârstă de 45 de ani o invitase pe femeie la el acasă pentru a semna actele divorț. Femeia a luat un ciocan și i-a aplicat o lovitură fatală în cap soțului său. După ce l-a ucis a sunat la 911 și a mărturisit ce a făcut.

Femeia a fost găsită în fața apartamentului în care a avut loc crima și a fost arestată imediat. În apartament detectivii au găsit cadavrul bărbatului, care zăcea în pat. Autoritățile l-au declarat decedat la fața locului.

Femeia a sesizat singură autoritățile informându-l pe dispecer că și-a lovit soțul în cap cu unealta. După ce a fost arestată, femeia a fost dusă la închisoarea orașului Arlington. Ea este acuzată de crimă.

Identitatea victimei nu a fost dezvăluită. Autoritățile nu au făcut publice detaliile legate de motivele care ar fi putut să o determine pe femeie să își atace soțul cu un ciocan. Ancheta privind acest incident este încă în curs de desfășurare, poliția investigând cazul.

Sursă: Știrile PRO TV

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor