logo
RNTV Live

SGU Ploiești a participat la Serbarea Florilor din Vaslui/ FOTO

serbarea-florilor-3-1
Mihai Constantinescu

SGU Ploiești a participat la Serbarea Florilor din Vaslui

În perioada 20-22 mai reprezentanții SGU Ploiești au participat la cea de-a VI-a ediție a evenimentului „Serbarea Florilor”, organizat de Primăria Municipiului Vaslui.

În cadrul acestei ediții, SGU Ploiești a răspuns invitației municipalității vasluiene, prin expunerea de material floricol și dendrologic din producția proprie, respectiv plante anuale și de apartament, precum și arbuști ornamentali.

Astfel, pentru a realiza aranjamentul floral, din cadrul standului societății , au fost utilizate 1.000 de răsaduri de plante decorative (begonie, coleus, salvie, cineraria), 50 de ghivece cu plante de apartament, 4 arbuști și un arbore.

De asemenea, pentru realizarea tabloului floral au fost utilizate și elemente de recuzită, respectiv pietricele decorative, scoarță de copac, coșulețe și elemente din lemn.

Evenimentul menționat a reunit zeci de expozanți din țară, aranjamentul floral realizat deSGU Ploiești bucurându-se de aprecierea atât a publicului, cât și a municipalității vasluiene.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor