logo
RNTV Live

SGU lansează noi servicii pentru locurile de înhumare concesionate

2
Daniel

Prestare servicii – amenajare locuri de înhumare concesionate

În scopul de a veni în întâmpinarea concesionarilor, SOCIETATEA DE GOSPODĂRIRE URBANĂ a introdus, în activitatea sa, prestarea de lucrări de îngrijire a mormintelor în baza unui tarif reglementat prin hotărâre de consiliu local.

În acest sens, concesionarii care, din diverse motive, nu pot întreține locurile de înhumare, că pot apela la serviciile societății pentru a contribui la mentinerea unui aspect îngrijit în incinta cimitirelor administrate.

Întreținerea locurilor de înhumare reprezintă atât o obligație contractuală a concesionarilor, cât și un sprijin acordat personalului societății , în cadrul activităților de îndepărtare a vegetației de pe aleile cimitirelor și de aplicare a tratamentelor cu erbicid, aceste lucrări fiind în desfășurare, în prezent.

În această perioadă (16-31 mai a.c.), în cimitirele administrate de SGU au loc acțiuni de dezinsecție, asigurate de SC Coral Impex SRL, în baza unui contract cu municipalitatea.

Mai multe detalii, privind prestările de servicii menționate, pot fi obținute prin apelarea următoarelor nr. de telefon: Cimitir Bolovani- 0758.839.126; Cimitir Mihai Bravu – 0758.839.125; Cimitir Eternitatea – 0758.839.124; Cimitir Viișoara- 0758.839.123;

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor