Salvamont Brasov-facebook

Cum sezonul rece a venit Salvamont Brașov a creat o lista perfectă pentru iubitorii activităților specifice iernii astfel încât aceștia să se afle departe de orice pericol

Utilizarea Pârtiilor:

  • Accesul la pârtii este rezervat exclusiv celor care practică schiul sau snowboard-ul.

Interdicții pe Pârtii:

  • Nu sunt permise dispozitivele improvizate pentru alunecare, precum săniile, și nici dispozitivele omologate incompatibile cu pârtiile de schi.

Echipament de Protecție:

    • Asigurați-vă întotdeauna că purtați echipament corespunzător pentru a vă proteja de condițiile meteo și pentru a vă menține confortul termic.

    Reglarea Echipamentului:

    • Asigurați-vă că echipamentul este corect reglat pentru a permite eliberarea piciorului în situații de risc sau șoc puternic.

    Înțelegerea Zăpezii Artificiale:

    • Pârtiile sunt în mare parte acoperite cu zăpadă artificială, ceea ce poate afecta aderența schiurilor și necesită întreținere periodică.

    Alegerea Pârtiilor în Funcție de Pregătire:

    • Alegeți pârtiile în funcție de nivelul vostru tehnic și fizic pentru a asigura siguranța propriilor persoane și a celor din jur.

    Consultați Harta Domeniului Schiabil:

    • Verificați harta domeniului schiabil pentru a vă orienta în alegerea pârtiilor potrivite.

    Evitarea Pârtiilor Închise:

    • Nu intrați pe pârtiile marcate/balizate ca fiind închise, deoarece stratul insuficient de zăpadă poate ascunde multe pericole.

    Schiorii avansați sunt sfătuiți să nu iasă niciodată de pe pârtiile amenajate, deoarece stratul de zăpadă poate ascunde multe pericole (bolovani, cioate, șanțuri, etc.). În plus, făcând acest lucru, se pot rătăci foarte ușor, mai ales dacă vorbim de condiții meteo care să includă ceață. Să nu schieze cu viteză mare pe pârtiile de începători sau pe cele destinate nivelurilor medii. Acest lucru poate favoriza producerea unor coliziuni, prin diferențele mari de viteză generate între ei și cei care schiază mai lent. – au mai transmis salvamontiștii.

    Dacă sunteți implicați sau martorii unui accident, puteți alerta echipa salvamont la numărul unic de urgență 112 sau sunând direct la Dispeceratul Național Salvamont 0-SALVAMONT (0725826668).

    Mai multe știri pe republikanews.ro.

    Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *