logo
RNTV Live

Prahovencele, invitate la cel mai frumos eveniment de vară: Şezătoarea de inimi

sezatoare
Mihai Constantinescu

Prahovencele, invitate la cel mai frumos eveniment de vară: Şezătoarea de inimi! La Satul Banului a venit vremea şezătorilor.

Şezătoarea de inimi este destinată în special, mamelor şi femeilor tinere din Satul Banului, care vor să-şi folosească timpul, creativitatea pentru a face bijuterii minunate, obţinând în acest fel un venit suplimentar, însă petrecând timp cu familia. Acestea vor fi susţinute nu doar pentru a le confecţiona ci şi pentru a le vinde ulterior.

“Dacă îţi plac bijuteriile şi îţi doreşti să fii alături de noi, însă nu eşti din Satul Banului, noi te aşteptam şi pe tine cu drag!
Vă invităm să vă realizaţi propria inimă, sub forma unei bijuterii cu pietre semipreţioase şi fir de cupru.
Pietrele semipreţioase şi cuprul pe care le vom folosi au o încărcătură energetică aparte, pe lângă energia minunată a locului în care vă veţi afla: Satul Banului Guesthouse.
Cursul va fi susţinut de Marinela Roman, specializată în arta inimilor din cupru şi pietre semipreţioase, dar şi în construcţia de site-uri şi marketing online.

Investitie participare pentru persoanele din Satul Banului – 16 lei
Investitie participare pentru persoanele din afara Satul Banului: 89 lei”, se specifică pe pagina de Facebook Satul Banlui Guesthouse.

Evenimentul este programat pentru data de 12 iunie, incepand cu ora 11.00.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/o-persoana-a-decedat-in-urma…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/izvor-cu-apa-pura-ce-nu-seaca…/

Pentru mai ulte ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor