logo
RNTV Live

Serviciul de Ambulanță Prahova se extinde. Nou punct de lucru/ FOTO

40fd2cac-8ec1-4e9c-9b92-89a1ac2b2ced-300×225-1
Mihai Constantinescu

Serviciul de Ambulanță Prahova se extinde! A fost inaugurat un nou punct de lucru la Puchenii Mari, într-o zonă intens tranzitată și unde personalul medical al Serviciului de Ambulanță Județean aveau de străbătut zeci de kilometri de la Ploiești (cel mai apropiat punct) până la cazurile care le solicitau intervenția.

Prin înființarea acestui punct care va deservi aproximativ 23.000 de locuitori, acțiunile vor fi mai prompte, scutindu-se atât din costuri, cât, mai ales, din timpul pierdut pe drum.

Programul de lucru va fi continuu, echipajele vor interveni cu autospeciale de tip B2. Este a doua substație deschisă de SAJ în acest an, prima fiind cea de la Apostolache.

Prin deschiderea acestei substații a Serviciului Județean de Ambulanță, timpul de intervenție va fi scurtat, iar accesul va fi mult mai rapid în cazul accidentelor rutiere, stopurilor cardio-respiratorii etc.

Pentru prahovenii din această zonă, dumneavoastră, personalul medical care veți asigura permanența, sunteți, înainte de toate, un factor moral foarte important pentru că știu că, începând de azi, atunci când ei vor suna la 112 le veți fi aproape mult mai repede. Să sperăm, însă, că aceste apeluri vor fi rare, iar intervențiile dumneavoastră vor fi soldate cu succes.

Vă mulțumesc pentru efortul și devotamentul dumneavoastră, vă urez multă sănătate și putere de muncă!“, a spus Cristian Ionescu, prefectul judeţul Prahova.

SAJ Prahova are sediul central în  Ploiești si 12 substații: 8 în urban (Băicoi, Câmpina, Comarnic, Mizil, Sinaia, Slănic, Văleni, Urlați ) și  4 în rural (Apostolache –deschisă în 2020, Bălțești, Ciorani, Miroslăvești (Puchenii Mari) – deschisă în 2020).

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor