Sursa: afisha.md

Cele 2 sezoane ale serialului realizat de Netflix ne încântă cu imagini excepţionale care ne iau răsuflarea şi cu înregistrări de excepţie cu animale rar văzute de obiectivul camerei de filmat, dar ne şi dezvăluie adevăruri incomode despre impactul omului asupra habitatelor şi speciilor de animale de pe planetă.

Seria britanică de documentare Planeta noastră îl are ca narator pe David Attenborough, realizator TV, redactor ştiinţific şi cercetător naturalist, o voce importantă în domeniu de peste 50 de ani. In 2006 a scris si narat cel mai scump documentar produs de BBC, “Planet Earth” (2006).

Sunt incredibil de onorată să fac parte din proiectul Netflix Planeta noastră. Serialul este de o frumusețe spectaculoasă, iar mesajul de conservare a mediului nostru este cât se poate de actual și important.Mă simt foarte apropiată de tot ceea ce reprezintă Planeta noastră și sunt mândră să aduc acest serial locuitorilor din țara mea natală și din întreaga lume.”

„Serialul traversează granițe pentru a transmite un mesaj de admirație, respect și grijă pentru lumea noastră”, spune Salma Hayek. „Mă simt onorată să lucrez cu Netflix pentru a aduce acest serial locuitorilor din Mexic, țara mea natală, și publicului de limbă spaniolă din America Latină și din restul lumii.” a declarat Penélope Cruz.

Episoadele surprind habitatele principale de pe Pământ: regiunile arctice, junglele, oceanele, deșerturile și câmpiile, largul mărilor, regiunile cu apă dulce și pădurile. Datorita unei echipe uriașe care include cei mai buni cineaști, cercetători și oameni de știință specializați în natura sălbatică și filmările 4K, fiecare episod prezintă mai multe imagini spectaculoase care nu au mai fost surprinse până acum.

Sursa: afisha.md

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *