logo
RNTV Live

Șerban Huidu despre câștigătorul emisiunii ”Românii au talent”: “Nu un băiețel care și-a sacrificat copilaria învățând versuri patriotice reprezintă viitorul”

346305557_906515263939410_4040142671771250403_n
Borcea Bianca

Victoria lui Rareș Prisăcariu în sezonul 13 al emisiunii “Românii au talent” nu este privită favorabil de către Șerban Huidu. Fostul prezentator al emisiunii “Cronica Cârcotașilor” susține că exploatarea unui copil de doar 7 ani este inacceptabilă, deoarece acesta nu are capacitatea de a înțelege cu adevărat mesajul textelor pe care le-a învățat și le-a recitat la televizor, scrie fanatik.ro.

Șeban Huidu a monitorizat atent fiecare apariție a câștigătorului, nu doar cea de la Românii au talent, și i-a remarcat capacitatea de memorare, însă este de părere că și-a sacrificat copilăria învățând atât de multe opere literare. De asemenea, în opinia sa, Rareș este o ”expresie a neputinței noastre de a ne găsi adevărați lideri nepopuliști”.

” (…) E un copil de nici 7 ani expus la o televiziune, în mii de articole etc. Rareș nu este un motiv de laudă. Este expresia neputinței noastre de a ne găsi adevărați lideri nepopuliști cu carismă și convingători. Nu un băiețel care și-a sacrificat copilaria învățând versuri patriotice reprezintă viitorul. Nici încercarea jalnică de a îl exploata.

Viitorul îl reprezintă puterea tinerilor de a discerne, puterea liberului arbitru, puterea unui sistem de valori care să îi faca oameni buni și mai ales corecți. Asta nu se învață pe dinafară peste noapte, memorând și recitând niste versuri pe care nici nu le intelege un copil de 7 ani.

M-am uitat atent la toate înregistrările. La 7 ani sa citesti 200 de carti si sa le memorezi? E un talent, dar exploatarea lui și moartea copilăriei sunt de condamnat. Și știți ce e grav? În toate articolele apărute după emisiune nu am gasit măcar unul să spună asta”, a scris Șerban Huidu pe blogul său.

Sursa: Știri pe surse

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor