logo
RNTV Live

Senatorul Iulian Dumitrescu explică moțiunea de cenzură împotriva lui Liviu Pop “Genunche”

Senatorul Iulian Dumitrescu: "Scăpați-l pe ministrul Mișa de chin!"
Ciprian Radu

Senatorul Iulian Dumitrescu explică moțiunea de cenzură

Senatorul Iulian Dumitrescu a explicat motivele care au dus la depunerea unei moțiuni simple împotriva ministrului Educației.

Președintele PNL Prahova aduce în discuție aspecte aproape ireale din mandatul lui Genunche. Ministrul care faultează limba română și logica la fiecare pas.

CITEȘTE și Să plece Genunche! Mobilizare pentru limitarea dezastrului din Educație! Salvați ce se mai poate!

“Motivele pentru care am cerut demisia ministrului Liviu Pop, prin Moțiunea simplă a PNL “O Românie fără educație de calitate este o Românie săracă”, sunt foarte multe.

Dintre acestea, menţionez: situaţia ridicolă cu manualele de clasa a V-a, unde nu avem manual de matematică, română. Dar avem manual de educaţie fizică de peste 100 de pagini.

Avem problemele vechi din minister care ţin de autorizaţiile de funcţionare.

Avem o ruptură totală între ministerul Educaţiei şi ceea ce cere mediul de afaceri (piaţa cere ceva, şcoala dă altceva).

Avem cea mai mare rată de abandon şcolar din Europa (unul din 5 copii nu termină şcoala).

Avem o guvernare total haotică şi în învăţământ. Regret că colegii din Senat, cei de la PSD şi ALDE, nu au ţinut cont de conştiinţa lor şi de interesul cetăţenilor şi au votat împotriva demiterii ministrului Liviu Pop.”, a scris Iulian Dumitrescu, pe Facebook.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor