Să plece Genunche! Mobilizare pentru limitarea dezastrului din Educație! Salvați ce se mai poate!

Profesori umiliți în Prahova! Întrebare pentru ministrul Educației
Deputatul PNL Roberta Anastase a adresat o scrisoare publică ministrului Educației Liviu Pop. 
cel mai verde complex reziential

Să plece Genunche!

Liviu Pop Genunche trebuie să plece. Trebuie să limităm proporțiile dezastrului creat de uraganul care a răvășit școala românească!

Evenimentul „Biblioteca pentru Pop” este anunţat pentru marţi în Piaţa Victoriei. Participanţii vor aduce câte o carte, solicitând demisia lui Liviu Pop din funcţia de ministru al Educaţiei.

cel mai verde complex reziential

Organizatorii îşi motivează acţiunea invocând scandalul manualelor şcolare şi „gravele probleme de background profesional” ale ministrului.

CITEȘTE și Cum arată cartea cărților de clasa a V-a: Compendiul dezinteresului pentru Educație

Aceștia solicită sindicatelor din educaţie şi asociaţiilor de părinţi să li se alăture.

Evenimentul se va desfăşura pe tot parcursul zilei, începând de la ora 9.00. Cărţile strânse vor fi donate „unor şcoli pe care subfinanţarea le-a adus în situaţia de a nu avea o bibliotecă”.

„Hai să îi ducem o carte lui Pop şi să îi cerem demisia! Ministrul Educaţiei, Liviu Marian Pop, a bulversat întregul sistem de învăţământ românesc.

Milioane de copii şi de părinţi au privit, în ultimele săptămâni, cum deciziile halucinante ale lui Pop duc şcoala românească spre haos complet.

Cea mai recentă măsură care a dat peste cap Educaţia din România a fost ordinul de ministru privind interzicerea materialelor auxiliare.

A provocat situaţii aberante. Părinţii s-au plâns că elevii sunt percheziţionaţi în ghiozdane. Profesorii, că nu mai au cum să predea la clase, Gazeta Matematică a fost considerată interzisă în şcoli. Iar soarta examenelor din acest an şcolar a devenit incertă. Din „palmaresul” ministrului Pop mai amintim: Manualul Unic la clasa a cincea, Manualul de Sport. Convingerea că, deşi, în România, Educaţia e gratuită, asta înseamnă doar că elevii nu plătesc, nu şi părinţii lor”, scrie pe pagina de Facebook a evenimentului.

Impostură și lașitate

De asemenea, organizatorii argumentează că „societatea românească a putut remarca faptul că Educaţia a ajuns să fie condusă de o persoană cu grave probleme de background profesional şi chiar şi de exprimare: gafele legate de ”genunche” şi ”cu câţi i se scrie cuvântul «copiii» fac parte deja din biografia publică a domnului Pop”.

Scopul acţiunii este ca guvernanţii să preţuiască ştiinţa de carte, iar impostura, complicitatea şi laşitatea să nu mai guverneze sistemul de învăţământ.

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here