logo
RNTV Live

SEMINTE CU SUFLET PENTRU AGRICULTURA ECOLOGICA/VIDEO

Georgescu Cristi

Seminte din soiuri vechi, nemodificate genetic, impartite gratuit pasionatilor de gradinarit. Este bucuria de care au avut parte, sambata dimineata, toti cei care vor sa cultive pe pamanturile lor fructe si legume, ori plante romanesti. Intalnirea s-a petrecut in cadrul evenimentului “Seminte cu suflet” un proiect inceput acum opt ani, de catre cei care fac agricultura ecologica. Ideea de a dona astfel de seminte este pentru ca produsele naturale sa ajunga in casele cat mai multor romani.

Mii de soiuri de seminte de legume, flori si pomi impartite gratuit. Totul cu un scop maret: oamenii care le primesc sa planteze in curtile si gradinile lor soiuri vechi, nemodificate genetic.

Iubitori ai agriculturii si gradinaritului, veniti din toate colurile tarii, dar si de peste Prut, au adus cu ei sute de pungute cu seminte. Toate… cu suflet!

Asa ca cei care au putut sa plece acasa cu soiuri unice de seminte s-au declarat incantati de aceasta actiune.

Evenimentul de sambata de la Scoala Berthelot din Ploiesti a reunit peste 50 de donatori de seminte si plante din toata tara si din Republica Moldova.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor