logo
RNTV Live

SELFPAY – o nouă modalitate de plată a facturilor HIDRO PRAHOVA

sursă foto laurentiurebega.ro
rnews

SELFPAY – o nouă modalitate de plată a facturilor HIDRO PRAHOVA

Societatea Hidro Prahova SA anunţă implementarea unei noi modalităţi de plată a facturilor de apă şi canalizare, în numerar, prin intermediul reţelei de terminale de tip self-service (stație de plată) ale SELFPAY (ZebraPay).

În județul Prahova, stațiile de plată SELFPAY se află în incinta spațiilor comerciale sau a agențiilor CEC din următoarele localități: Azuga, Băicoi, Bălțești, Bărcănești, Blejoi, Boldești Scăieni, Brazi, Breaza, Brebu Megieșesc, Bucov, Bușteni, Câmpina, Cioranii de Jos, Fânari, Filipeștii de Târg, Florești, Măgurele, Măgureni, Mislea (comuna Scorțeni), Mizil, Nedelea (comuna Ariceștii Rahtivani), Păcureți, Păulești, Ploiești, Plopeni, Podenii Noi, Potigrafu, Sinaia, Slănic, Tăriceni (comuna Șirna), Tătărani (comuna Bărcănești), Telega, Urlați și Vălenii de Munte.

Introducerea acestui mijloc accesibil de plată, suplimentar faţă de sistemele deja funcţionale, prin intermediul Pay Point, Un-Doi şi BCR, dar și direct la ghișeele din sucursale, reprezintă o nouă etapă a campaniei de informare iniţiată de societatea HIDRO PRAHOVA SA, pentru conștientizarea abonaților cu privire la faptul că, plata la timp a facturii va asigura continuitatea serviciilor de apă și canalizare.

Pentru perioada următoare, societatea HIDRO PRAHOVA SA pregătește infrastructura necesară transmiterii facturilor în format electronic (prin e-mail) pentru utilizatorii care exprimă opțiuni în acest sens. În plus, abonații vor avea posibilitatea să achite facturile direct din contul de utilizator, deschis pe aplicația client-hph.ro.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor