logo
RNTV Live

Şeful Serviciului Imigrări din Galaţi, mort în accident rutier

Mihai Constantinescu

Şeful Serviciului Imigrări din Galaţi, mort în accident rutier.Evenimentul s-a produs în noaptea de duminică spre luni, pe DN 21 E 584, între localitățile Iazu şi Bărăganul, din județul Ialomița.

Bărbatul se afla în autoturism împreună familia, adică cu soția și copiul său. La un moment dat s-a produs un impact devastator cu un TIR condus de un șofer ucrainean.

„Din cercetări a reieşit că evenimentul rutier s-a produs ca urmare a coliziunii dintre un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Galaţi şi un TIR condus de un cetățean ucrainean, în vârstăde 58 de ani. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului autoturismului, precum şi vătămarea corporală a unei femei în vârstă de 38 de ani şi o minoră în vârstă de 12 ani”, transmite IPJ Ialomiţa. Conducătorul TIR-ului a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă., au transmisautoritătile citate de stirilekanald.ro.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor