Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, Mădălina-Sorina Vlangăr, a dezvăluit marţi că cauza decesului Laurei Roşca, cunoscută ca DJ Lalla, a fost stabilită ca „asfixie mecanică prin înec, fără urme de violenţă”.

Ancheta încă nu a finalizat rezultatele probelor toxicologice, iar autorităţile iau în considerare două posibilităţi: sinucidere sau accident, având în vedere că marea era agitată în ziua respectivă şi salvamarii arboraseră steagul roşu.

Politia a fost alertată în urma descoperirii cadavrului Laurei Roşca pe plaja din Mamaia la data de 28 septembrie. O echipă operativă a ajuns la faţa locului în câteva minute şi a constatat absenţa semnelor vitale şi a urmelor de violenţă. Au fost prelevate probe pentru analize toxicologice şi histopatologice, iar în certificatul de constatare a decesului s-a menţionat drept cauză asfixia mecanică prin înec, fără urme de violenţă.

Ancheta în cazul decesului Laurei Roşca continuă, iar nu se iau în considerare sancţiuni disciplinare pentru poliţiştii implicaţi în caz la acest moment.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *