Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat: Restricţii ”zonale sau regionale”

app

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat: Restricţii ”zonale sau regionale”

Numărul infectărilor cu noul coronavirus creşte de la zi la zi. Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, este de părere că dacă populaţia ar respecta măsurile de protecţie, adică masca şi distanţarea socială, atunci lucrurile ar sta altfel.

”Aceste cazuri (de infectare cu SARS-COV-2 – n.r.) cresc deja cu câteva sute pe zi. Numărul vindecaţilor este mai mic decât numărul celor care se îmbolnăvesc şi înseamnă că avem o creştere continuă a numărului cazurilor active. Dacă populaţia nu respectă măsurile minime care sunt recomandate – mască, distanţare – riscul există să vedem că situaţia în România poate să se înrăutăţească în continuare în lipsa măsurilor compensatorii care au fost recomandate sau impuse populaţiei”, a declarat Raed Arafat, duminică seară, într-o intervenţie telefonică la Digi 24.

Noi restricții

Se ia în calcul impunerea de noi restricţii!

„Dacă vedem că nu merge și continuă creșterea este posibil ca în urma analizelor realizate de specialiști, de epidemiologi, să ajungem să luăm măsuri zonale sau locale de restricție”, a declarat șeful DSU.

Vezi şi https://republikanews.ro/alerta-la-sju-ploiesti-nu-mai-sunt-locuri-pentru-bolnavi-doi-pacienti-cu-cu-covid-19-trimisi-la-targoviste/?fbclid=IwAR0Ey10qTc7S9Leyw74Us0XWaOzuS_j6ArX1TPVAyby5Lopl5zpPPt_R14k

Vezi şi https://republikanews.ro/au-inceput-inscrierile-la-academia-de-politie-sunt-588-de-locuri-scoase-la-concurs/?fbclid=IwAR0tzCUBRtebkGA190FbePq2icNWMT9iOdH2ELYJGc3PEXfaC0-tfkU-pzo

Vezi şi https://republikanews.ro/videoprahova-locul-din-care-padurea-prinde-viata/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here