logo
RNTV Live

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, la Ploieşti/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, la Ploieşti

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a făcut miercuri o vizită la Ploieşti. Scopul a fost acela de a sta de vorbă cu reprezentanţii tuturor unităţilor implicate în lupta împotriva Coronavirus. Astfel, a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploiesti, unde a purtat discuţii şi despre noua Unitate de Primiri Urgenţe, apoi a mers la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, şi în cele din urmă la ISU Prahova, unde a şi avut loc conferinţa. Secretarul de Stat a dat asigurări ca unităţile vizate sunt pregătite să înfrunte valul 5 de Covid 19, şi are veşti bune şi despre înfinţarea unor noi unitătţ de intervenţie in judeţ.

La Poseşti şi Gherghiţa vor fi înfiinţate două noi posturi ISU în urma unei evaluări ce analizează timpii de răspuns. Urmează ca cele două primării să facă procedurile necesare privind terenurile. Şeful DSU a mai spus că toate funcţiile ocupate temporar vor fi scoase la concurs, inclusiv cea de şef al ISU Prahova. Cel puţin 85 de soldaţi gradaţi profesionisti vor intră în rândul salvatorilor.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/soferii-tce-ploiesti-sustin…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor